Partnerzone Klantenzone  NL  - FR
Klantnummer:
Wachtwoord:
Partnerlogin:
Wachtwoord:
Logo LCR Telecom
Smart communication for clever people

Internet

Bent u telefonie klant en wenst u een 'one-stop-shop' waarbij LCR Telecom ook uw databehoeftes behartigt?

Geen probleem, we bieden u steeds een formule, afgestemd op uw specifieke vereisten, met de klemtoon op bedrijfszekerheid en redundantie.

Met een compleet gamma met ADSL(2), VDSL, SDSL en Fiber kunnen wij, al naargelang de gewenste snelheden, de benodigde hoeveelheid dataverkeer en het aantal aan te sluiten computers, voor iedereen de perfecte oplossing bieden. Ongeacht welk abonnement of technologie u kiest, kunnen we instaan voor een zorgeloze installatie en activatie van uw internettoegang.

Het belang van de diensten verbonden aan uw datalijn(en) binnen de dagelijkse werking van uw bedrijf wordt zeker niet onderschat. U kunt dus ook tijdens de overeenkomst steeds op ons rekenen: dankzij een doordachte opbouw van de infrastructuur, een persoonlijke aanpak en snelle interventietijden kunnen we u steeds de nodige ondersteuning garanderen. Bedrijfskritische toepassingen zoals e-mail, surfen, VoIP, camerabewaking, back-ups, VPN, etc. zijn bij ons dus in veilige handen.

Heel het dienstenpakket op één factuur.
Met de internettoegang en de domeinhosting erbij beschikt u over heel het dienstenpakket op één factuur. LCR Telecom maakt het beheren van uw communicatiekosten eenvoudiger dan ooit tevoren!

Om de beschikbaarheid, snelheid en veiligheid van uw mail en website te verzekeren kan u, al dan niet in combinatie met onze internettoegang, ervoor opteren gebruik te maken van de dienst domeinhosting. Dankzij het 'Basis Web Hosting package' beschikt u met één volledig pakket over uw domeinnaam, de benodigde mailboxen met een onbeperkt aantal aliassen en ruimte voor uw website. Dit alles gehost op onze performante servers met constante monitoring.

Wij helpen u graag met de aanvraag of het verplaatsen van uw domeinnaam, het aanmaken van de e-mail adressen en het overzetten van uw bestaande website.

Wenst u zich te verzekeren van een snel, stabiel datanetwerk én een klantenservice op hoog niveau, dan bent u bij ons aan het juiste adres.

LCR Telecom, Smart communication for clever people