Partnerzone Klantenzone  NL  - FR
Klantnummer:
Wachtwoord:
Partnerlogin:
Wachtwoord:
Logo LCR Telecom
Smart communication for clever people

Mobile

Mobiel telefoneren is niet meer uit onze maatschappij weg te denken en binnen zowat alle bedrijven is de GSM een onmisbaar werkinstrument geworden. Het spreekt voor zich dat LCR Telecom ook hier in uw behoeften kan voorzien.

We maken gebruik van de bestaande zendmasten en kunnen zo garant staan voor een kwalitatief en betrouwbaar netwerk. Toch biedt LCR Mobile heel wat specifieke voordelen.

In tegenstelling tot de tariefplannen van de traditionele operatoren, die vaak uitblinken in nodeloos ingewikkelde tariefstructuren, ligt bij LCR Telecom ook bij deze dienst de nadruk op voordelige, maar zeker ook doorgedreven transparante tarieven. Zo hanteren wij bijvoorbeeld steeds één tarief voor al uw nationale gesprekken, dus geen piek of dal en geen apart tarief voor eigen of ander netwerk.

Het wordt zo dus heel wat eenvoudiger om inzicht te verkrijgen in de kosten die aan deze dienst verbonden zijn en om deze kost vervolgens op een efficiënte manier te beheren.

Voor de professionele gebruiker die eveneens gebruik maakt van onze vaste telefoniediensten voorzien wij het extra-voordelige tariefplan 'Company Connect'. Hierbij is het onderlinge telefoonverkeer tussen collega’s volledig gratis, zowel vanaf de GSM als vanaf de vaste telefoon.

Heel het dienstenpakket op één factuur.
LCR Telecom maakt het beheren van uw communicatiekosten gemakkelijker dan ooit tevoren. Elke maand wordt uw bel- en dataverkeer grondig geanalyseerd en als bijlage bij de factuur aan u bezorgd. Deze analyse geeft u de gelegenheid op een snelle en eenvoudige wijze inzicht in de uitgaven te verkrijgen en zo nog verdere besparingen te verwezenlijken.


Toon voorbeeldfactuur

Verder is de activatie en het nummerbehoud kosteloos en betaalt u geen connectiekosten. Voicemail, groepsgesprek, signaal 2de oproep, nummerblokkering, oproepblokkering en 24/7 helpdesk zijn enkel van de voordelen die wij standaard in elk pakket voorzien.

Dankzij Mobile Data, al dan niet aangevuld met de Blackberry diensten BIS (Blackberry Internet Service) of BES (Blackberry Enterprise Service), is het mogelijk om via het internet ten alle tijde in contact te blijven met uw bedrijf. Zowel nationaal als internationaal kan u via deze diensten surfen, e-mailen en uw kalender of adresboek raadplegen. Verloren tijd behoort zo dus definitief tot het verleden.

Indien gewenst kunnen wij u met behulp van een simulatie een nauwkeurige indicatie geven van de mogelijke besparingen. Neem gerust contact.

LCR Telecom, Smart communication for clever people