Partnerzone Klantenzone  NL  - FR
Klantnummer:
Wachtwoord:
Partnerlogin:
Wachtwoord:
Logo LCR Telecom
Smart communication for clever people

Vaste telefonie met Proximus

Heel het dienstenpakket op één factuur.
LCR Telecom maakt het beheren van uw communicatiekosten gemakkelijker dan ooit.

Dankzij Least Cost Routing kan LCR Telecom haar klanten een uniek systeem bieden dat elke dag opnieuw, voor elk gesprek en voor elke bestemming de voordeligste route kiest. Door de nauwe samenwerking met de grootste carriers op de Belgische markt garandeert dit dynamische systeem dat voor elke gesprek precies die route met de beste prijs/kwaliteitsverhouding wordt gekozen.

Deze keuze gebeurt volledig automatisch en transparant, ongeacht het merk of type van de telefooncentrale. De routering gebeurt op de bestaande Proximius-lijnen en voor de activatie van deze dienst is er dus geen aanpassing aan Uw huidige installatie nodig. Vanzelfsprekend blijven ook de telefoonnummers onveranderd.

Maandelijks ontvangt u bij uw factuur een uiterst gedetailleerde analyse van uw telefoonverkeer waardoor u mogelijk onkosten ontdekt waar u eerder geen zicht op had. U krijgt als zaakvoerder volledig inzicht in de gevoerde gesprekken en krijgt bijgevolg alle troeven in handen om uw factuur te controleren en te beperken.

Onze tarieven zijn eenvoudig. Wij maken geen onderscheid tussen piek-en daluren, u belt aan hetzelfde tarief naar Proximus of Telenet en wij hanteren één prijs voor gesprekken naar Proximus, Orange of Telenet. Gedaan met onnodig ingewikkelde tariefplannen dus.

Bij ons bent u niet verplicht een contract van bepaalde duur te tekenen, wij verplichten u niet tot een verbintenis op lange termijn. Beslist u echter toch uw telefoonverkeer gedurende één jaar of langer via LCR Telecom te laten lopen dan kan u bovendien genieten van extra kortingen op de reeds voordelige tarieven.

Samengevat is deze dienst ideaal voor uw bedrijf indien u opteert voor kwalitatieve gesprekken, inzicht in het telefoongebruik én aanzienlijke besparingen naar alle bestemmingen, zonder aanpassingen aan uw bestaande infrastructuur.

LCR Telecom, Smart communication for clever people