Partnerzone Klantenzone  NL  - FR
Klantnummer:
Wachtwoord:
Partnerlogin:
Wachtwoord:
Logo LCR Telecom
Smart communication for clever people

Vaste telefonie zonder Proximuslijn

Bij het analyseren van de facturen van onze klanten moeten we telkens weer vaststellen dat een groot gedeelte van de totale kost, vaak zelfs het grootste, wordt opgeëist door de abonnementsgelden voor de huur van telefoonlijnen en aanverwante diensten.

Heel wat klanten wensen dus naast de kost van de gesprekken ook deze kosten te verlagen. LCR Telecom kan U ook hiervoor met VoB (Voice over Broadband) dé oplossing bieden.

Met VoB brengt u de optimalisatie van uw telecommunicatiekosten naar het hoogste niveau. U combineert immers de voordelen van onze dienst 'Vaste telefonie met Proximuslijn' met een flinke besparing op de huur van telefoonlijnen. Bovendien zijn ook de gesprekken zelf hier extra voordelig!

Uw bestaande telefoonlijnen worden hierbij, in samenspraak met de leverancier van de telefooncentrale, vervangen door onze lijnen gebaseerd op de SIP-technologie.

Heel het dienstenpakket op één factuur.
LCR Telecom maakt het beheren van uw communicatiekosten gemakkelijker dan ooit.

U of uw klanten merken niets van deze overstap, u behoudt uw huidige nummers en u blijft genieten van de gekende faciliteiten van uw telefoonsysteem zoals oproep in wacht, oproepdoorschakeling, mobile twinning, en meer. Bovendien wordt ook het toevoegen van nieuwe lijnen of nummers hiermee heel wat eenvoudiger. Uw telefonie groeit voortaan moeiteloos mee met uw bedrijf.

U heeft voortaan slechts één aanspreekpunt waarbij LCR Telecom instaat voor een feilloze afhandeling van al uw oproepen. De kwaliteit van de dienst – gesprekskwaliteit, bedrijfszekerheid en beschikbaarheid - is afgestemd op de professionele behoeften van onze klanten en wordt steeds verzekerd.

Uiteraard kan U ook hier steeds rekenen op een snelle en professionele ondersteuning van onze klantendienst.

VoB is er voor nu én de toekomst. Uiterst voordelige, hoogtechnologische telefonie, eenvoudig in gebruik en met een ongekende flexibiliteit.

LCR Telecom, Smart communication for clever people